Mascarponecrème

Als je net als ik niet echt een liefhebber van slagroom bent, zul je dit waarschijnlijk een hemelse vervanger vinden. Heerlijk bij vers fruit, nog warme muffins of op een cupcake. En het is klaar in een hand omdraai.

Meng in een kom met de mixer of garde 110 gr mascarpone met 110 ml crème fraîche. Voeg 1/4 tot 1/2 theelepel vanille essence toe en 25 gram poedersuiker.

Goed doorkloppen en tot gebruik in de koelkast bewaren.

Bron: Het Kookboek, Ottolenghi

Advertenties

getagged:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s