Mexicaanse groenteschotel met kip

Heb je een keer weinig tijd om te koken maar wil je toch iets warms en gezonds op tafel zetten, dan is dit hèt recept voor iets makkelijks en gezonds. Normaal ben ik buiten de spinazie en de doperwten niet zo van de diepvriesgroenten maar deze zijn echt lekker, er zitten sperzibonen in en kidneybonen, mais en maiskolfjes, rode en gele parpika, wat wil je nog meer?  Het enige snijwerk zijn de gordita’s, meer niet.

Kinderen zijn er dol op! Heb je geen gordita’s neem dan tortilla’s en snijd deze in puntjes, ze zijn iets dunner maar net zo lekker.

 

Voor 4 personen 

Mexicaanse groenteschotel met kip

1 schaal kipfiletreepjes ca. 325 gr.

1,5 el cajun kruidenmix

Zonnebloemolie

1 zak Mexicaanse wokgroente met maiskolfjes (zak diepvries AH)

1 pak gordita (kleine dikke tortilla’s 8 stuks AH)

1 zakje geraspte jonge kaas 

 mexicaanse groenteschotel

 

 

 

 

 

 

 

Verwarm de oven voor 200 gr.

Meng de kip met de cajunkruiden en bak deze in de hete olie in 5 min. goudbruin. Schep uit de pan.

Roerbak vervolgens de zak met groenten in ongeveer 5 minuutjes gaar.

Meng de kip met de groenten en schep dit in een ovenschaal.

Snijd de gordita’s in vieren en steek ze ertussen.

Bestrooi met de kaas naar smaak.

Zet de schaal in het midden van de oven en laat de kaas in 10 minuten smelten en iets kleuren.

Voor de liefhebbers zet je er nog hot peppersauce of chilisaus bij

Advertenties

getagged:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s