pitta pizzaatjes

Gewoon iets simpel lekkers voor de kinderen maar ook voor ons volwassenen, voor bij de soep of lunch of op de makkelijke zaterdag.

 

Snijd een paar pittabroodjes door overlangs midden. Kwast de snijhelften in met een klein beetje olijfolie.

Besmeer met een beetje ketchup en doe hier vervolgens een lepeltje tomaten op (uit blik, uitgelekt), bestrooi met wat Italiaanse keukenkruiden en leg er een plakje salami op of een andere pittige worst naar eigen voorkeur. Vervolgens doe je er een paar plakjes mozzarella overheen. Even 8-10 minuutjes in de oven en klaar zijn je pittapizza’s.

 

Advertenties

getagged:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s