CHERRYTOMATEN MET BONEN

Een lekker bijgerecht uit de Allerhande. Zelfs Eric zijn tante die niet van tomaten houdt, vond dit lekker en ook Dennis heeft 3 x opgeschept, dus kinderen lusten het ook!

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie +
  • 2 bakjes cherrytomaten aan de tak (a 250 g), gehalveerd +
  • 1 el gedroogde rozemarijn +
  • 3 el balsamicoazijn +
  • 1 blik cannellinibonen (400 g), uitgelekt

Bereiden

Verhit de olijfolie in een hapjespan en voeg de tomaten, rozemarijn en balsamicoazijn toe. Bak 5 min. op hoog vuur, schep regelmatig om. Voeg de cannellinibonen toe, zet het vuur laag en bak nog 5 min.

Advertenties

getagged:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s